Bejlík z husích prsou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 120 g Zázvor celý
  • 100 g Husí sádlo
  • 800 g Husí prsa
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 hrnek Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 845 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 77 g
  • Sodík 464 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 25 mg
  • Draslík 261.5 mg
  • Vláknina 2900 mg
  • Vitamín A 2900 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Husí prsa připravíme den předem tak, že je protkneme kousky česneku a čerstvého zázvoru.

  • 2

    Následující den připravíme. Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova. Podlijeme vývarem, vložíme prsa orestovaná na troše sádla a v rozehřáté troubě dusíme doměkka. Ochutíme solí. V průběhu podléváme vývarem.

Komentáře k receptu