Krůtí polévka se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 kostka Bujón slepičí
  • 200 g Zeleninová směs
  • 1750 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Libeček
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 19 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 653 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 14.8 mg
  • Vláknina 1835.7 mg
  • Vitamín A 1835.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý krk, křídlo, libeček, celý pepř vaříme v osolené vodě asi 30 minut.

  • 2

    Vývar slijeme, přidáme kostku bujónu, mraženou zeleninovou směs a uvaříme do měkka.

  • 3

    Nakonec přidáme obrané, na menší kousky nakrájené maso.

  • 4

    Polévku na talíři doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.

Komentáře k receptu