Krůtí prsa s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 100 g
 - Sodík 314 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 122.4 mg
 - Draslík 618.8 mg
 - Vláknina 4686.3 mg
 - Vitamín A 4686.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu spolu s očištěnou celou mrkví, cibulí a bobkovým listem. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme pod pokličkou asi 30 minut. Uvařené maso vyjmeme, necháme vychladnout a rozkrájíme na kousky.
 - 
                                2
Nudle uvaříme obvyklým způsobem, po uvaření je scedíme.
 - 
                                3
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na plátky pokrájené broskve a zlehka je osmahneme. K broskvím přidáme uvařené nudle, maso, vše zamícháme a prohřejeme.
 - 
                                4
Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou a koprem.