Krůtí steaky s hořčičnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 623 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 97.6 mg
 - Draslík 493.7 mg
 - Vláknina 4802.5 mg
 - Vitamín A 4802.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krůtí řízky osmahneme z obou stran na rozpáleném oleji. Smažíme asi 10 minut dokud maso nezměkne.
 - 
                                2
Přitom rozpálíme jinou pánev s margarínem a přidáme mouku a smažíme asi minutu. Stáhneme plamen a za stálého míchání vaříme dokud směs není zcela hladká a hustá.
 - 
                                3
Poté vaříme asi 3 minuty, vmícháme hořčici, sůl a pepř.
 - 
                                4
Hotovou omáčku nalijeme na steaky a zdobíme čerstvými bylinkami.