Nádivka s krůtím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Krůtí prsa
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Provensálské koření
  • 1 kávová lžička Kmín římský
  • 1 kávová lžička Bazalka sušená
  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 2 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 405 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 465.5 mg
  • Draslík 640.6 mg
  • Vláknina 3450.5 mg
  • Vitamín A 3450.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krůtí plátky smícháme s cibulí nakrájenou na tenké plátky, s kořením, solí a pepřem. Do směsi zapracujeme vejce a přidáme škrob. Vše promícháme.

  • 2

    Směs dáme do vhodné zapékací mísy nebo do formy na chlebíček. Nádobu vložíme do vodní lázně a nádivku pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Komentáře k receptu