Bohémské kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1039 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 77 g
 - Sodík 575 mg
 - Bílkoviny 81 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 337.6 mg
 - Draslík 840 mg
 - Vláknina 323.5 mg
 - Vitamín A 323.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.8 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuře rozdělíme na 8 menších porcí. Potřeme je česnekem utřeným se solí, poprášíme paprikou a obalíme v mouce.
 - 
                                2
Na každou porci položíme plátek slaniny a másla a zabalíme do alobalu.
 - 
                                3
Připravené maso dáme na pekáč a pečeme asi 20 minut.
 - 
                                4
Podáváme s chlebem nebo s opečenými bramborami.