Dršťky na janovský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 938 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 250.8 mg
 - Draslík 587.8 mg
 - Vláknina 5500 mg
 - Vitamín A 5500 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, vložíme na pánev s rozpáleným olejem a 3 až 5 minut je opékáme. Pekáček vymažeme máslem a smažené dršťky do něj přendáme. Rajčatovou omáčku naředíme vývarem a zalijeme dršťky v pekáčku. Vše posypeme strouhaným parmezánem, dáme zapéct do předehřáté trouby na 10 minut.
 - 
                                2
Podáváme s vařeným bramborem.