Hovězí guláš (základní předpis)
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 203 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 10 g
- Sodík 131 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 1.9 mg
- Draslík 35.1 mg
- Vláknina 908.2 mg
- Vitamín A 908.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta. 
- 
                                2Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        