Dušené hovězí plátky s česnekem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 13 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 93.1 mg
- Vláknina 4097 mg
- Vitamín A 4097 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté hovězí maso nakrájíme na 2 plátky a naklepeme. 
- 
                                2Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova. 
- 
                                3Vložíme maso, orestujeme z obou stran a pod pokličkou dusíme do vydušení vlastní šťávy. 
- 
                                4Maso osolíme, opepříme, přidáme pepř, hořčici, kečup, česnek nakrájený na plátky a podlijeme vodou. Dusíme skoro do měkka. 
- 
                                5Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        