Masová omáčka se zeleným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 468 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 26.1 mg
 - Draslík 509.4 mg
 - Vláknina 1042 mg
 - Vitamín A 1042 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 4.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso zprudka opečeme na oleji. Poté k masu přimícháme zelený pepř a utřený česnek. Vše podlijeme vývarem. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud maso nezměkne a omáčka nezhoustne. Poté přidáme nasekaný tymián a majoránku. Do směsi zamícháme smetanu. Nakonec zahustíme tmavou jíškou. Dle chuti přidáme pepř a sůl.