Hovězí burger se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1214 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 82 g
 - Sodík 1471 mg
 - Bílkoviny 75 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 244.5 mg
 - Draslík 1043.8 mg
 - Vláknina 8020 mg
 - Vitamín A 8020 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso osolíme, rozdělíme na 4 porce a upravíme do tvaru karbanátků. Opečeme na grilu nebo na teflonové pánvi cca 12min pro propečený, 8min medium nebo 4min pro krvavý.
 - 
                                2
Čerstvé bulky rozkrojíme napůl, namažeme máslem a v troubě předehřáté na 180C je dokřupava opečeme.
 - 
                                3
Anglickou slaninu orestujeme na pánvi cca 3min dokřupava. Sýr nakrájíme na plátky, po jednom položíme na burgery a lehce opečeme na grilu, dokud se sýr neroztaví. Poté přidáme slaninu.
 - 
                                4
Rajčata a cibuli nakrájíme na plátky a spolu se salátem burgery dozdobíme.