Roštěnec na rožni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 602 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 72 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 275 mg
 - Draslík 2.1 mg
 - Vláknina 55.8 mg
 - Vitamín A 55.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z omytého roštěnce odstraníme tuk a blány.
 - 
                                2
Do masa vetřeme sůl, pepř a ještě na povrchu mírně osolíme. Roštěnec napíchneme na rožeň a zvolna propékáme.
 - 
                                3
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                4
Podáváme s nastrouhaným křenem.