Roštěnky s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 477 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 57 mg
 - Draslík 1089.7 mg
 - Vláknina 10787.5 mg
 - Vitamín A 10787.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
 - 
                                3
Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.