Voňavý roastbeef
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 721 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 466 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 85.5 mg
 - Draslík 475.9 mg
 - Vláknina 1540 mg
 - Vitamín A 1540 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme.
 - 
                                2
Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve středu 55°C.
 - 
                                3
Poté ihned podáváme.