Rumpsteak - dvojitá roštěnka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 227.4 mg
 - Draslík 9.2 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Roštěnky o hmotnosti 200 g naklepeme, na okrajích na několika místech nakrojíme, osolíme, opepříme a shrneme do původního tvaru.
 - 
                                2
Sádlo rozehřejeme a rostěnky opečeme na obou stranách po 6 - 7 minutách. Poté je přendáme na horkou mísu a sádlo z pánve slijeme. Přidáme máslo a trochu vývaru, ode dna uvolníme šťávu, vše necháme přejít varem a posléze šťávou polijeme roštěnky.