Roštěnky s rajčatovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 192 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 93.5 mg
 - Draslík 557.7 mg
 - Vláknina 1213 mg
 - Vitamín A 1213 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Plátky poprášíme hladkou moukou.
 - 
                                2
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a roštěnky po obou stranách opečeme. Postupně je podléváme rajčatovou šťávou a dusíme doměkka. Hotový pokrm zalijeme smetanou smíchanou se lžičkou mouky.
 - 
                                3
Podáváme s rýží, těstovinami nebo nočky.