Boeuf à la ficelle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 5927 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 1176.2 mg
 - Vláknina 8840 mg
 - Vitamín A 8840 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso v celku svážeme nití tak, aby zůstaly dvě delší nitě volné, na nich se pak maso zavěsí do hrnce.
 - 
                                2
Do velkého kastrolu nalijeme vývar a přivedeme ho k varu. Vložíme maso na niti, kterou upevníme na poklici.
 - 
                                3
Když dosáhneme bodu varu, zmírníme teplotu a vaříme asi 12–20 minut. Maso by mělo zůstat uvnitř růžové.
 - 
                                4
Maso vyjmeme a nakrájíme, na každý talíř přidáme hrubou sůl, hořčici a nakládanou okurku.