Ostré hovězí maso
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 162 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 3 g
- Sodík 55 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 36.8 mg
- Draslík 379.6 mg
- Vláknina 1280.3 mg
- Vitamín A 1280.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V misce smícháme prolisovaný česnek, mletý badyán a lžíci tmavé sójové omáčky. 
- 
                                2Směsí přelijeme nudličky omytého masa a obrátíme je. Mísu přikryjeme fólií a necháme asi 1 hodinu v chladničce. 
- 
                                3Ve woku na rozehřátém oleji opékáme podélně rozkrojené jarní cibulky 1-2 minuty. Opečené vyjmeme na papírovou utěrku. 
- 
                                4Do woku vložíme maso i s marinádou a opékáme asi 4 minuty. Přidáme opečené cibulky, zbylou sójovou omáčku, sherry, chilli omáčku a 2/3 vody. 
- 
                                5Ve zbylé vodě rozmícháme solamyl a vmícháme do směsi ve woku. Za stálého míchání povaříme do zhoustnutí. 
- 
                                6Pokrm upravíme na talíře a můžeme ozdobit čerstvou jarní cibulkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        