Medailón ze svíčkové se sázeným vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 679 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 212.7 mg
 - Draslík 316.1 mg
 - Vláknina 26.5 mg
 - Vitamín A 26.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno plátek, mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku.
 - 
                                2
V tvořítku připravíme na 5g másla sázená vejce.
 - 
                                3
Zbylých 5g másla přidáme k opečenému medailónu a rozpustíme je ve výpeku.
 - 
                                4
Medailón přelijeme výpekem s máslem a ozdobíme sázeným vejcem.
 - 
                                5
Ihned podáváme.