Hovězí steak na orientální způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 306 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 899.5 mg
 - Vláknina 2691.3 mg
 - Vitamín A 2691.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky, škrobovou moučku rozmícháme ve vodě.
 - 
                                2
Hovězí plátky omyjeme a osušíme, naklepeme, posypeme vegetou a podle chuti osolíme.
 - 
                                3
Ve větší hluboké pánvi rozpálíme olej a na něm maso osmažíme. Pak ho zalijeme hovězím vývarem a dochutíme zázvorem, sójovou omáčkou a dusíme přikryté poklicí.
 - 
                                4
Po 20 minutách dušení přidáme nakrájenou cibuli a rajčata. Dusíme, dokud maso není měkké. Potom k masu vlijeme ve vodě rozmíchanou škrobovou moučku a vaříme odkryté do zhoustnutí.
 - 
                                5
Podáváme horké, nejvhodnější přílohou je vařená rýže a zeleninový salát.