Telecí po milánsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 2048 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 68 g
- Sodík 1785 mg
- Bílkoviny 331 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 1419.6 mg
- Draslík 5280.9 mg
- Vláknina 2989.8 mg
- Vitamín A 2989.8 mg
- Vitamín B6 9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 4.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Telecí kotlety zbavíme tuku a kosti a naklepeme na tenké plátky. 
- 
                                2Vejce rozmícháme se solí a pepřem, maso v něm omočíme. Poté obalíme ve strouhance smíchané se strouhaným parmezánem. Obalené kotlety necháme 30 minut odležet v chladničce. Maso poté osmažíme na rozpáleném oleji s máslem. 
- 
                                3Podáváme teplé, zdobené dílky citronu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        