Pot-au-feu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 518 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 104 g
- Sodík 435 mg
- Bílkoviny 82 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 312.5 mg
- Draslík 1525.8 mg
- Vláknina 7514.8 mg
- Vitamín A 7514.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Telecí koleno dáme vařit do 3 l vody. Vaříme 20 minut a odebíráme pěnu na povrchu. 
- 
                                2Oloupeme mrkev, kedlubny, cibuli a česnek. Cibuli a mrkev rozpůlíme, zapícháme do nich hřebíček. 
- 
                                3Pórky a celerovou nať omyjeme. Pórky nakrájíme na delší kusy a svážeme dohromady nití. 
- 
                                4Kedlubny rozpůlíme, bylinky svážeme do jednoho svazku. 
- 
                                5Kuličky pepře zabalíme do kousku plátna. 
- 
                                6Vše přidáme k vařícímu se masu a vaříme přiklopené 90 minut. 
- 
                                7Během varu odebíráme vyvařený tuk. 
- 
                                8Z uvařeného vývaru odstraníme plátno s pepřem, nitě u bylinek a pórků a hřebíček. 
- 
                                9Servírujeme na velkém talíři, maso položené na uvařené zelenině. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        