Mletý steak s nivou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 499 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 77.1 mg
 - Draslík 150.9 mg
 - Vláknina 1390.8 mg
 - Vitamín A 1390.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme spolu s cibulí. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Směs rozdělíme na 4 kousky, zformujeme steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
 - 
                                2
Potom steaky opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme a poklademe nivou nakrájenou na plátky.
 - 
                                3
Žemle rozkrojíme, vložíme do nich steaky a ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.