Mletý steak po italsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 27 g
- Sodík 639 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 137 mg
- Draslík 677.4 mg
- Vláknina 5551.5 mg
- Vitamín A 5551.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Osolíme je, opepříme a zformujeme do dvou steaků. Maso opečeme v horkém oleji po obou stranách. 
- 
                                2Omytá rajčata osušíme, nakrájíme na dílky a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. 
- 
                                3Steaky přendáme na nahřáté talíře a obložíme mozzarellou nakrájenou na plátky, překrojeným plátkem šunky, dílky rajčat a meduňkou. 
- 
                                4Podáváme se špagetami nebo s toastovým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        