Mletý steak po čínsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 309 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 20 g
- Sodík 605 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 71.5 mg
- Draslík 445.8 mg
- Vláknina 8710 mg
- Vitamín A 8710 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2532.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky, zakapeme sójovou omáčkou a necháme v chladu asi hodinu odležet. 
- 
                                2Poté maso umeleme, osolíme a promícháme s 2 lžícemi studené vody. Vytvarujeme 2 steaky, na části oleje je opečeme po obou stranách. 
- 
                                3Okapané žampiony pokrájíme na větší kousky, na zbylém oleji je prohřejeme a ochutíme sójovou omáčkou. 
- 
                                4Upečené steaky přendáme na nahřáté talíře, navršíme na ně houbovou směs, posypeme nasekaným česnekem a ozdobíme pažitkou. 
- 
                                5Podáváme s dušenou rýží a salátem z čerstvé zeleniny. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        