Hovězí maso po španělsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 87 mg
 - Draslík 157.2 mg
 - Vláknina 2435 mg
 - Vitamín A 2435 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 68.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.
 - 
                                2
Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).