Hovězí maso na kari s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 157 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 43.5 mg
 - Draslík 496.3 mg
 - Vláknina 9782 mg
 - Vitamín A 9782 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.7 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.
 - 
                                2
Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.
 - 
                                3
V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.