Masová směs na omeletách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 648 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 1009 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 442.5 mg
 - Draslík 571.6 mg
 - Vláknina 2976.7 mg
 - Vitamín A 2976.7 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z kančí kýty, vepřové kýty a hovězí kýty nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, petrželku posekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme hovězí i kančí maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, podusíme v ní. Osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru, dusíme do měkka. Po půl hodině přidáme vepřové maso, česnek, hořčici, v průběhu dušení podléváme vývarem (po troškách), směs musí zůstat hustší.
 - 
                                2
V misce rozkvedláme vejce, osolíme, opepříme, v pánvi na másle usmažíme vaječné omelety. Rozdělíme na talíře, potřeme kečupem, na omelety rovnoměrně naneseme masovou směs, posypeme petrželkou.