Hovězí maso dušené na majoránce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 415 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1119 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 102.5 mg
 - Draslík 391.6 mg
 - Vláknina 6934.8 mg
 - Vitamín A 6934.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka.
 - 
                                3
V hrnci rozehřejeme máslo, zpěníme na něm cibuli, přidáme nakrájené maso, opepříme, osolíme a chvíli ho za stálého míchání smažíme ze všech stran. Pak přisypeme majoránku, přilijeme vývar a maso duíme pod pokličkou doměkka.