Hovězí na víně s brusinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 350 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 96.7 mg
 - Draslík 166.2 mg
 - Vláknina 2596.5 mg
 - Vitamín A 2596.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku ochutíme solí a pepřem a obalíme v ní plátky masa.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji maso opečeme dohněda. Přemístíme na talíř a na oleji orestujeme na plátky nakrájenou cibuli. Vrátíme zpět maso, zalijeme vývarem a vínem, přivedeme k varu, zakryjeme, teplotu snížíme a dusíme dokud maso nezměkne. Cca 1hodinu.
 - 
                                3
Poté přidáme brusinky a dochutíme. Ještě 5min povaříme a podáváme.