Hovězí na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 76.6 mg
 - Vláknina 3352.3 mg
 - Vitamín A 3352.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a potřeme směsí utřeného česneku, zázvoru, papriky a citronové šťávy. Maso dáme dusit na zpěněnou cibuli.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme.
 - 
                                3
Do hotové omáčky můžeme přidat sladkou smetanu.