Hovězí maso na zázvoru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Olej olivový
  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Zázvor celý
  • 2 stroužek Česnek
  • 800 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 409 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 16322 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 145 mg
  • Draslík 27.9 mg
  • Vláknina 336.3 mg
  • Vitamín A 336.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso vcelku potřeme marinádou, opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Je-li třeba, přilijeme teplou vodu.

  • 2

    Marinádu připravíme smícháním oleje s ustrouhaným zázvorem, rozdrceným česnekem, pepřem a solí.

Komentáře k receptu