Skopový špíz v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 386 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 314 mg
 - Draslík 494.1 mg
 - Vláknina 997.3 mg
 - Vitamín A 997.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Skopové maso nakrájíme na kostky, to samé uděláme se sýrem, klobásou a játry.
 - 
                                2
Nakrájené suroviny postupně napichujeme na jehly. Špízy pokapeme olejem a zlehka posypeme paprikou.
 - 
                                3
Jednotlivé špízy zabalíme do alobalu a grilujeme, špízy nezapomínáme otáčet.
 - 
                                4
Hotové špízy servírujeme se solí a čerstvou zeleninou.