Skopový hřbet na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 830 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 332 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 8 mg
 - Draslík 37.3 mg
 - Vláknina 1316.7 mg
 - Vitamín A 1316.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykoštěné maso částečne zbavíme loje, osolíme, potřeme česnekem, zalijeme pivem a necháme 45 minut odležet.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej, okapané maso na něm opečeme ze všech stran. Poté ho vložíme do pekáčku, potřeme máslem, podlijeme trochou piva a pečeme v troubě 45 až 50 minut. Občas podléváme trochou piva a poléváme vypečeným tukem.
 - 
                                3
Upečené maso naporcujeme, podáváme s hořčicí, kyselými okurkami a chlebem.