Jehněčí kotlety jako minutka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 763 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 272 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 198.4 mg
 - Draslík 1174.9 mg
 - Vláknina 3110 mg
 - Vitamín A 3110 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.3 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné, opláchnuté a osušené kotlety naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje, v němž jsme rozmíchali grilovací koření. Pod fólií necháme kotlety hodinu a půl odležet. V průběhu marinování maso obracíme.
 - 
                                2
Na pánvi rozpálíme olej s máslem, vložíme do něj kotlety i s marinádou a maso po obou stranách osmažíme.
 - 
                                3
Servírujeme s plátky rajčete a proužky papriky.