Jehněčí maso s kukuřicí a chřestem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 80.9 mg
 - Draslík 94.1 mg
 - Vláknina 1205 mg
 - Vitamín A 1205 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 950.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jehněčí maso omyjeme a necháme okapat nebo osušíme v utěrce. Potom je nakrájíme na malé kostky. Závor oloupeme a nakrájíme na hranolky nebo nastrouháme. Nakrájené maso dáme asi na čtvrt hodiny uležet od marinády z fazolové omáčky, semínek koriandru a zázvoru.
 - 
                                2
Potom připravíme chřest, který omyjeme a podélně nakrájíme.
 - 
                                3
Jako první zprudka na oleji osmažíme chřest a vyjmeme.
 - 
                                4
Jako další osmažíme malé kukuřice.
 - 
                                5
Poslední osmažíme na oleji maso. K osmaženém masu vrátíme zpět do pánve zeleninu a vše podlijeme vývarem. Ještě pár minut necháme povařit. Škrobovou moučkou rozmícháme s malým množství vody a tím směs zahustíme.