Jehněčí kotleta s parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 606 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 783 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 333.4 mg
 - Draslík 576.6 mg
 - Vláknina 1667.5 mg
 - Vitamín A 1667.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.
 - 
                                2
Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na části másla z jedné strany do červena.
 - 
                                3
Potom kotlety urovnáme do pekáčku opečenou stranou dolů, druhou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a 15 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.