Jehněčí maso s fazolovými lusky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 773 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 218 mg
 - Draslík 397.6 mg
 - Vláknina 7287 mg
 - Vitamín A 7287 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1901.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté fazolové lusky zbavíme vláken, rozkrojíme je po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle. Potom přidáme na kousky nakrájené, osolené a opaprikované maso, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Měkké maso a lusky smícháme, dáme do zapékací mísy a zalijeme rozšlehanou, osolenou smetanou. V troubě zapečeme.