Králičí filé na hříbkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 976 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 611 mg
 - Bílkoviny 63 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 202 mg
 - Draslík 1120 mg
 - Vláknina 3294.8 mg
 - Vitamín A 3294.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka na hřbetě z obou stran nařízneme, osolíme a opepříme a na pekáči s trochou oleje a zelenou petrželkou ze všech stran dobře opečeme. Přidáme česnek, cibule rozkrájené na čtvrtky a pečeme asi na 200 stupňů doměkka.
 - 
                                2
Nakrájené hříbky podusíme na polovině másla a osolíme a opepříme. Upečeného králíka vyndáme z pekáče a necháme v teple. Šťávu z pečení zalijeme vínem, krátce povaříme, přecedíme, dochutíme a vmícháme na kousky nakrájené zbylé máslo.
 - 
                                3
Maso vykostíme, nakrájíme na plátky, ozdobíme dušenými hříbky, přelijeme omáčkou a podáváme.