Králík pečený s bůčkem na česneku a pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 786 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 462 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 220 mg
 - Draslík 781.3 mg
 - Vláknina 1271.8 mg
 - Vitamín A 1271.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibule a stroužky česneku oloupeme, pokrájíme na plátky.
 - 
                                2
Vepřový bůček i králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme. Porce masa osolíme, opepříme, okmínujeme, vložíme do pekáče, přidáme k nim nakrájenou cibuli i česnek, podlijeme pivem a přikryté pečeme ve vyhřáté troubě, až bude maso měkké.
 - 
                                3
V průběhu pečení maso poléváme vypečenou šťávou, případně podle potřeby přiléváme vodu.