Králík pečený s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 320 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 151.5 mg
 - Draslík 1506.3 mg
 - Vláknina 27549.8 mg
 - Vitamín A 27549.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Česnek utřeme se solí a potřeme jím odblaněného králíka. Drobně rozkrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, vložíme na ni připraveného králíka. Přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Následně sundáme poklici a králíka dáme zčervenat do rozehřáté trouby.
 - 
                                2
Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem a mírně povaříme.