Jarušácká polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1048 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 156.4 mg
 - Draslík 1708.1 mg
 - Vláknina 24434 mg
 - Vitamín A 24434 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vývaru přidáme na kolečka nakrájený pórek, pepř, sůl a vše krátce povaříme.
 - 
                                2
Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky, natvrdo vařená vejce nakrájíme na čtvrtky a na talíři zalijeme horkým vývarem.
 - 
                                3
Polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.