Roláda z mletého vepřového boku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1468 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 136 g
 - Sodík 760 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 419.1 mg
 - Draslík 643 mg
 - Vláknina 4111.8 mg
 - Vitamín A 4111.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.6 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na pánvi na troše másla usmažíme vejce a smícháme je se salámem nakrájeným na kostičky a s hráškem.
 - 
                                2
Alobal navlhčíme a rozetřeme na něj směs okořeněného umletého bůčku, solamylu a smetany. Potřeme hořčicí a navrch naneseme připravenou náplň.
 - 
                                3
Stočíme pomocí alobalu do rolády, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.