Řízky z bůčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1045 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 101 g
 - Sodík 334 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 255.2 mg
 - Draslík 345.7 mg
 - Vláknina 1101.6 mg
 - Vitamín A 1101.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vybereme libovější bůček, odřízneme kůži a nakrájíme na stejné plátky. Osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích, k plátkům přitlačíme plátek salámu, který se díky vejcím k bůčku přichytí. Znovu namočíme ve vejcích, nakonec obalíme ve strouhance.
 - 
                                2
Plátky usmažíme v rozpáleném oleji z obou stran.