Salát celerový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 200 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 187.4 mg
 - Draslík 355.5 mg
 - Vláknina 5589.8 mg
 - Vitamín A 5589.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme celer, bulvu necháme v celku. Vložíme do vroucí osolené vody a vaříme do změknutí.
 - 
                                2
Do jiného hrnce dáme vařit vajíčka.
 - 
                                3
Nakrájíme na kousky salám.
 - 
                                4
Po vychladnutí necháme celer vychladnout. Nastrouháme jej na struhadle, i vajíčka. Přilijeme citronovou šťávu.
 - 
                                5
K celerům a vajíčkům přidáme nakrájený salám a tři lžíce tatarské omáčky nebo jogurtu.
 - 
                                6
Osolíme a opepříme.