Salám v trojobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 653 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 725 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 152.2 mg
 - Draslík 307.5 mg
 - Vláknina 1568 mg
 - Vitamín A 1568 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Měkký salám oloupeme a spolu se sýrem a rajčaty nakrájíme na plátky asi 7 mm silné. Rajčata z obou stran osolíme a opepříme. Vždy salám, sýr a rajče dáme k sobě a obalíme v mouce, vejcích a strouhance.
 - 
                                2
Smažíme po obou stranách dozlatova.
 - 
                                3
Rozdělíme na talíře a posypeme petrželkou.