Fazolový salát s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 713 kcal
 - Sacharidy 54 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 2415 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 262.3 mg
 - Draslík 1589 mg
 - Vláknina 28619.8 mg
 - Vitamín A 28619.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přebrané a oprané fazole namočíme na několik hodin a potom je dáme vařit do osolené vody. Po uvaření fazole scedíme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
K fazolím přidáme okurky a klobásu nakrájené na kolečka. Ochutíme solí, pepřem a octem, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a vše promícháme.
 - 
                                3
Natvrdo uvařená vejce oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k salátu. Ještě lehce promícháme.
 - 
                                4
Salát ozdobíme na kostičky nakrájenou rozškvařenou slaninou. Podáváme s pečivem.