Bramborový pudink s párky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 460 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 206.8 mg
 - Draslík 494.3 mg
 - Vláknina 5521 mg
 - Vitamín A 5521 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo utřeme se žloutky, solí a pepřem do pěny.
 - 
                                2
Přidáme nadrobno nakrájené párky, den předem uvařené strouhané brambory, sníh z bílků, trochu strouhanky a nasekanou petrželovou nať.
 - 
                                3
Těsto naplníme do vymazané a vysypané pudinkové formy, uzavřeme a hodinu vaříme ve vodní lázni.
 - 
                                4
Pudink vyklopíme, posypeme strouhankou a pokropíme máslem. Obložíme dušeným špenátem.