Špízy z vepřového masa marinovaného v pivu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 863 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 67 g
- Sodík 932 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 185 mg
- Draslík 937.1 mg
- Vláknina 2616.3 mg
- Vitamín A 2616.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Slaninu a cibuli nakrájíme na plátky, maso na stejně velké kostky, vložíme do marinády a pod fólií necháme v chladničce alespoň dvě hodiny marinovat. 
- 
                                2Marinádu připravíme smícháním pepře, soli, oleje a piva. 
- 
                                3Uleželé maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí a slaninou. Poté grilujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        