Vepřové maso s paprikou na čínský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 47 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 50.3 mg
 - Draslík 472.9 mg
 - Vláknina 4410 mg
 - Vitamín A 4410 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 134.5 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso myjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky.
 - 
                                2
V míse metlou rozmícháme vodu, Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme, necháme odležet.
 - 
                                3
Papriku rozpůlíme, zbavíme jádřinců, opláchneme, necháme okapat a rozkrájíme na malé kousky.
 - 
                                4
V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce osmahneme naložené plátky masa. Když maso zbělá, přidáme pokrájenou papriku a společně smažíme ještě přibližně 5 minut. Na závěr za stálého míchání přidáme kmín, Vegetu, cukr a dochutíme octem.